Miami er en af de mest eftertragtede rejsedestinationer i USA blandt danskere. Miami er kun overgået af New York, San Francisco og Los Angeles. Miami er en af de mest eksotiske rejsedestinationer. Du får sol og varme. Du får fest og farver. Miami er også hjemsted for nogle af de mest populære TV-serier som Dexter og Miami Vice.

De fleste assosiere Miami med vilde oplevelser, en luksuriøs livsstil, bling, fest & farver og godt vejr. Du kan dog sagtens tage på en afslappet strandferie i Miami. I dette afsnit tager vi et nærmere kig på de mest populære oplevelser i Miami.

“Krydstogt” langs Biscayne Bay. Se hvor de berømte stjerner bor, de venetianske øer og South Beach

Varigheden af denne tur er på omkring 90 minutter. Din guide kan snakke både engelsk og spansk.

Højdepunkter

På denne tur går du ombord på en luksuriøs båd med 2 etager. Du har mulighed for at få skygge på underetagen og sol på overetagen. Kaptajnen tager jer på sightseeing på vandet, hvor I ser de smukkeste hjem fra de mest berømte stjerner. Turen går forbi Star Island, Hibiscus Island, Sunset Island, Fischer Island (her bor Caroline Wozniacki), de venetianske øer og South Beach.

Mad og drikke

Mad og drikke er desværre ikke inkluderet på denne tur. Dog er der mulighed for at købe mad og drikke ombord på båden. Du bør derfor tage kontanter med, så du har mulighed for at købe mad og drikke, hvis I skulle blive sultne.

Anmeldelser

Denne oplevelse er generelt bedømt højt. Den bliver gennemsnitligt givet 4,4 ud af 5 stjerner af gæsterne der vælger denne oplevelse.

Pris

Prisen for denne oplevelse er omkring 27 EUR.

Konklusion

Hvis du har 90 minutter hvor du ikke ved hvad du skal lave, så er denne sightseeing på vandet en perfekt idé. Det er en billig oplevelse, og du har mulighed for at se de største stjerners luksuriøse livsstil. Derudover får du mulighed for at få sol imens du nyder drinks og mad på havet.

Sådan booker du dit 90 minutters krydstogt

Du booker blot igennem den officielle hjemmeside her.

Drink mojitos og lær at danse salsa som de lokale

Salsa er en intim og latinsk dans associeret med den latinske musik genre. Hvis I er et par som rejser, så er det en undervurderet oplevelse, som I virkelig bør overveje.

Højdepunkter

Denne oplevelse giver jer adgang til det latinske natteliv i Miami. Det hele begynder kl 19:30 og slutter 22:00. Oplevelsen varer altså 2,5 time. Med denne oplevelse får I mojitos imens I lærer at danse Salsa og Bachata. Derudover lærer I at danse til et live band. Det er et spektakulært show ifølge tidligere gæster. Derudover får man adgang til en VIP natklub(I skal være over 21 år).

Sådan kommer aftenen til at foregå

I anbefales at ankomme til Mojito Room kl 19:30. Her har I mulighed for at bestille mad og drikke. Cirka 45 minutter senere påbegynder jeres Bachata lektioner. Her lærer I at danse Bachata. Lektionen varer i 45 minutter. Herefter holdes der “Mojito” pause i 20 minutter. Her får I serveret en mojito. Herefter påbegynder Salsa lektionen. Salsa lektionen varer i 40 minutter. Arrangementet slutter og I får gratis adgang til VIP natklubben kaldet Mango´s Tropical Cafe.

Festen fortsætter

Efter at I har lært at danse salsa og bachata hele aftenen og drukket mojitos, kan I fortsætte festen indtil kl 5 om morgenen. Der er live band, musikerer og kunstnere hele natten. Man er altså sikret en oplevelse, som man kun får én gang i livet. Dette er ikke noget man oplever andre steder. Nattelivet i Miami er helt unikt.

Pris

Prisen for denne oplevelse er cirka 67 EUR per person. Den inkluderer altså en aften med både salsa og bachata lektioner. Derudover vil I få serveret mojitos og I får gratis adgang til en VIP natklub som har liveband og unikke kabaretforestillinger hele natten.

Konklusion

For 67 EUR får man en oplevelse, som man vil huske resten af livet. Det er derfor helt sikkert en oplevelse man bør opleve. Det er kun en oplevelse der er værd at tage hvis man er over 21 år. Aldersgrænsen for alkoholindtag er nemlig 21 år i USA, og det giver derfor ingen mening at købe oplevelsen hvis man ikke er 21 år gammel.

Hvordan køber man billetter

Man køber billetter til dette arrangement igennem denne side.

Privat luksuriøs & romantisk helikoptertur over Miami

Tag op i et privatfly og oplev Miami ovenfra. Prisen er hhv. cirka 200 EUR per person. Turen varer cirka 50 minutter. Du kommer til at opleve vidunderlige Miami ovenfra. Miami Beach kystlinjen og i panoramaudsigt er virkelig undervurderet. Dette er en luksuriøs tur, og kræver selvfølgelig at man har økonomien i orden. Under flyveturen vil I blive serveret champagne, så I kan nyde hinandens selskab over Miami.

Højdepunkter

Under flyveturen vil I blive serveret et dejlige glas champagne (en hel falske champagne). I vil se Miami Beach på en måde de færreste gør. Panorama udsigten over Miami Beach er virkelig noget helt specielt. Især når man ser det fra en helikopter eller privat fly. Miami har verdens 3. højeste skyline, så oplevelsen er altså helt ekstra ordinær.

Hvad du kommer til at se

Du starter turen i Miami Executive Airport. Det er her alle kendisser ankommer og flyver fra. Du kan måske være heldig at se en kendis lande i sit privatfly.

Din professionelle pilot fra CR Aviation flyver dig fra Miami Executive Airport over kæmpe luksuspalæer i Pinecrest og Coconut Grove. Derudover kommer du til at opleve Fisher Island og Key Biscayne i fugleperspektiv.

Derudover flyver din pilot jer over Intracoastal Waterway, forbi de smukke palæer til de rige og berømte. I kommer til at se Miami Downtown og Brickell fra luften som de færreste kommer til at se.

I kommer også forbi Vizcaya Musem og Garden. Dette er et af de smukkeste palæer i Miami med en utrolig smuk have.

Pris

Prisen er cirka 200 EUR per person. Som i danske kroner cirka er 1500 DKK.

Værd at vide

Hvis du vejer mere end 127 kg kan du ikke tage på denne tur. Den er heller ikke egnet til kørestolsbrugere.

Konklusion

Dette er en utrolig oplevelse. Hvis du er til luksuriøse oplevelser, som de færreste kommer til at opleve, så er denne flyvetur helt sikker noget for dig. Om det er med en ven eller kæreste, så er det helt sikkert en anbefalelsesværdig oplevelse.

Sådan booker du

Du booker din tid igennem den officielle hjemmeside herinde.

Privat & romantisk flyvetur over Miami

Hvis du ønsker at opleve en privat flyvetur med din kone eller kæreste, så kan det gøres for den nette sum af omkring 250 EUR per person. Turen tager cirka 45 minutter. Det er en utrolig romantisk tur. Det er en perfekt måde at gøre jeres Miami tur lidt mere spicy. Det er en utrolig populær oplevelse, og mange benytter turen til at fejre en speciel fødselsdag, jubilæum eller bare til at få en romantisk oplevelse.

Højdepunkter

Ligesom i helikopter turen kommer I til at opleve de mest luksuriøse områder i Miami. I får at se de mest luksuriøse palæer i Pinecrest og Coconut Grave. I kommer til at opleve Fisher Island og Key Biscayne i fugleperspektiv. Imens sidder I og nyder hinanden selskab med en hel flaske champagne til deling. I behøver ikke at drikke af flasken. Champagnen bliver serveret i champagneglas.

Turen afgår fra den eksklusive private lufthavn kaldet Miami Executive Airport. En professionel pilot fra det anerkendte CR Aviation vil tage jer ud på en uforglemmelig flyvetur.

Prisen

Det er lidt dyrere end at flyve med helikopter. Hvis I vælger flyveturen i et privatfly, så koster det cirka 250 EUR per person. Det er altså 25% dyrere end med helikopter.

Konklusion

Hvis man ønsker at opleve Miami ovenfra, så kan både en flyvetur med helikopter og fly anbefales. Fordelen med helikopter turen, som vi har beskrevet over dette afsnit, er at du kan komme lidt tættere på bygningerne end du kan med et fly. Derudover er helikopter turen lidt billigere, da den kun koster 200 EUR. Konklusionen er at begge oplevelser kan anbefales. Helikopter turen er lidt billigere, og derfor foretrækker vi selv den.

Sådan booker du din private flyvetur

Du booker din private flyvetur på den officielle side herinde.

Eksotiske biler i Miami – kør selv i en Lamborghini Huracan Spyder

Få adrenalin i blodet. Få alle mennesker til at kigge på jer. Føl jer som konger og dronninger i én time. Det er ingen hemmelighed at Miami betyder bling bling. Miami er fyldt med luksuriøse oplevelser. Miami er fyldt med rige og kendte mennesker. Du har muligheden for at prøve det hele af i en af verdens mest eksklusive sportsvogne. En Lamborghini Huracan Spyder. Det koster kun omkring 165 EUR, også kan dig og din ven eller kæreste køre rundt i Miami i 1 times tid. Det er virkelig noget jeg kan anbefale. Mig og min kæreste kørte rundt, og det er virkelig en unik oplevelse. Bare det at alle mennesker på gaden vender sig rundt og kigger på en, er virkelig en oplevelse i sig selv.

Højdepunkter

Denne oplevelse er virkelig noget jeg anbefaler alle mine venner. Det er bare noget man skal prøve. Du får stillet en Lamborghini Huracan Spyder til rådighed i 1 time. Da det som sagt er en Lamborghini så er der kun plads til 1 gæst. Du kan tage en ven eller kæreste med i bilen. Bilen er uden tag, så I kan cruise rundt i Miamis gader. Nyde luften over jeres hoveder. I kan føle jer som rige og succesfulde mennesker i den ene time I har bilen. Jeg kan love jer for at I vil elske alle de mennesker der kigger jaloux på jer. Derudover får I en flaske vand udleveret.

Da jeg afhentede bilen tilbage i Januar, der udleverede de en rute til mig. Den fulgte mig og min kæreste, og den var virkelig smuk og dejlig. Jeg kan derfor anbefale at man kører den rute som de foreslår.

Vigtigt

Hvis du er under 25 år, så skal du betale et ekstra gebyr på 45 USD, da forsikringen er lidt dyrere. Du må ikke have nogle tidligere alvorlige trafikforseelser. Derudover skal du betale et depositum på 500 USD ved afhentning af bilen. Normalt afleverer man blot sit kreditkort. Og du skal selvfølgelig have kørekort med.

Du afhenter bilen på 1628 Collins Ave, Miami Beach, FL 33139.

Pris og konklusion

Prisen ligger på 165 EUR for én time. Det er en super fair pris som inkluderer forsikring. Det er en tur man skal på, hvis man tager til Miami. Miami er indbegrebet af en luksuriøs livsstil. Når man tænker Miami tænker man dejligt vejr, flotte biler, flotte mennesker og luksus. I kommer derfor ikke uden om at leje en tur i sådan en luksus bil. Der er også mulighed for at opleve Miami i en McLaren 570S. Prisen her er 130 EUR, og man kan derfor sparer lidt penge der.

Sådan booker du din eksotiske bil

Du booker din bil via den officielle side ved at klikke her.

Jetski – den mest undervurderede aktivitet nogensinde

Da min kæreste forslog mig at vi skulle ud og kører på jetski var jeg negativ ved foreslaget. Dog må jeg indrømme at jeg kort efter ændrede mening. Jetski er, uden at lyve, det sjoveste jeg nogensinde har prøve. Du har din jetski i 30 minutter. Det er nok tid til at nå at få adrenalinen helt op. Det kræver udholdenhed at kører på jetski. Du har solen der bager, og saltvand der sprøjter op på dig. Det kræver også noget af dine benmuskler at kører fuld fart på en jetski. Du kan nå topfart på 80-100 km/t på en jetski, så du skal være opmærksom på at det altså er en meget vild aktivitet. Dit adrenalin kommer til at pumpe i hele kroppen.

Hvad du skal glæde dig til

Du kommer til at få det største adrenalin sus du nogensinde har oplevet. Du kommer til at race rundt på en af de helt nyeste jetski, en Sea Doo GTI 130-jetski. Det er virkelig en utrolig følelse. Der er massere af plads på havet, og derfor kan selv nybegyndere sejle rundt i høj fart. Udover at få adrenalin i blodet, så får du også set Miamis smukke skyline fra vandet. Et virkelig smukt syn.

I kan være 2 på en jetski

Hvis I er et kærestepar, så kan I sagtens sejle 2 rundt på én jetski. Den anbefalede vægt er dog maksimalt 113 kg per jetski, så hvis I vejer meget mere end det, så bør I leje 2 jetski.

Hvad koster det

Det koster kun 59 EUR for 30 minutter per jetski. Det betyder at hvis I er 2, så kan I leje et jetski og sejle rundt på den, og eventuelt skiftes med at styre. Dette anbefales til for eksempel kærestepar. Hvis I er 2 venner afsted, så vil jeg anbefale at I tager et jetski hver. Det er altså bare sjovere at styre.

Hvordan booker jeg

Du booker igennem den officielle side kaldet GetYourGuide. Her får du alle de praktiske oplysninger om hvor du skal tage hen for at få din jetski.

Se vilde dyr og sumpområde fra en sumpbåd i Everglades Nationalpark

En af mine yndlingsoplevelser i Miami var at se Everglades Nationalpark. På min tur i Everglades Nationalpark så mig og min kæreste de følgende ting:

  • Alligatorer
  • Skildpadder
  • Rådyr
  • Vildsvin
  • Florida Panther
  • Og massere af eksotiske fugle som KUN lever i Everglades Nationalpark

Udover at vi så super mange spændende dyr, så fik vi også lov til at smage alligatorhale og alligatorpølse. Det smager specielt. Turen vi tog på kostede kun omkring 29 EUR per person.

Hvad inkluderer turen i Evergaldes Nationalpark

Turen varer omkring 1 time. Du sejler rundt i en fed sumpbåd i 40 minutter, hvor du kommer til at se alligatorer og andre vilde dyr. Virkelig sjov tur. Herefter er der et 30 minutters show med vilde dyr og alligatorer. Derudover får du taget et billede med den populære alligator kaldet “Jaws”.

Hvad sker der i dyreshowet

Efter at man har sejlet rundt i en sumpbåd, så ser man et dyreshow med alligatorer. Her bliver der opvist brydningsteknikker med alligatorer.

Hvad koster det?

Det koster omkring 29 EUR per person. Det er en oplevelse som jeg vil anbefale til alle der besøger Miami.

Hvordan booker jeg

Du booker igennem den officielle hjemmeside kaldet GetYourGuide lige her. Herinde kan du også se alle de praktiske oplysninger.

Write A Comment