Hvis du skal til Miami så skal du glæde dig. Jeg elsker Miami. Jeg har været der mange gange. Og noget jeg virkelig elsker ved Miami, det er deres dejlige mad. I Miami kan du får alt fra kinesisk, amerikansk, sydamerikansk, europæisk, japansk, italiensk og mad fra Cuba. Der er altså mad til alle smagsløg og alle typer mennesker.

I denne artikel går vi nærmere på de 10 bedste spisesteder i Miami. Jeg har valgt spisestederne udefra følgende kriterier:

  • Jeg har haft en dejlig mad oplevelse på stedet
  • Stedet har en hyggelig eller god stemning
  • Serviceniveauet er godt

Top 7

Det skal siges at alle restauranter på denne liste er en oplevelse værdig. Jeg synes alle spisesteder fortjener at blive besøgt.

Ariete – Bedste brunch oplevelse i Miami

Jeg tænker at alle der tager på ferie skal have en dejlig brunch. Hvis I er tjekket ind på et hotel med gratis morgenmad, så synes jeg alligevel at I bør give Ariete et besøg. Deres brunch er på nuværende tidspunkt nok den bedste i hele Miami. Deres adresse er følgende: 3540 Main Hwy, Miami.

Udover at have en fantastisk brunch, så har de nok også en af de mest æstetiske Instagram sider.

R House – Dejlig mad, kunst og musik

Super dejligt sted. Her kan du både spise brunch, frokost og aftensmad. Det er en super dejlig restaurant med følgende adresse: 2727 NW 2nd Ave, Miami.

Dejligt sted at spise aftensmad med live band. Kan anbefales.

Crust – Absolut bedste pizzaria i Miami

Crust er en italiensk restaurant i Miami der har specialiseret sig i at lave italienske pizza med fokus på gourmet topping. Restauranten er meget afslappet, og den ligger i Miami River District. De har åbent alle dage pånær mandage. De har åbent fra kl 16:00 til kl 22:00. Det er en super fed og afslappe restaurant, så hvis man har lyst til pizza, så kan den helt sikkert anbefales.

Marabu Brickell – bedste cubanske mad i Miami

Undskyld. Men hvis du er i Miami, så er du på en måde også i Cuba. Miami har nok nogle af verdens bedste cubanske restauranter, og det ville derfor være en skam ikke at besøge en cubansk restaurant. Den bedste restaurant med den bedste mad, og den mest autentiske oplevelse er uden tvivl Marabu Brickell. Så afsted med jer! I vil ikke fortryde det. Jeg gjorde i hvert fald ikke. Deres adresse er: 701 S Miami Ave Brickell City Center, Suite 422.

JR’s Gourmet Burgers – de bedste burgere i Miami

Har man været i USA, hvis man ikke har fået en burger? Det tror jeg ikke. Så her er en anbefaling den nok den bedste burger i hele Miami. Du får den bedste burger hos JR’s Gourmet Burgers. Deres adresse er: 7 Westward Dr., Miami Springs. De har alt fra klassiske burgere, sliders til nogle meget meget slaskede burgere. Så der er burgere til enhver smag.

Steak Brasil Churrascaria – nok den bedste steak du kan få

Hvis du er til en dejlig steak, så kan Steak Brasil Churrascaria helt sikkert anbefales. Nok det bedste steakhouse i Miami. Så hvis du på din tur til Miami har brug for at få en ordenligt steak, så må du forbi her. Deres bøffer er hovedsageligt fra Brasilien. Deres adresse er følgende: 190 SE 1st Ave.

La Santa Taqueria – bedste mexikanske restaurant i Miami

Jeg har været på La Santa Taqueria mange gange. Nok en af de mest viderunderlige mexikanske restauranter som du kan finde i hele Miami. Jeg kan anbefale deres De Chile som er pepperfrugt med mexikansk ost og oksekød. Hvis I er mange, så kan det anbefales at købe en Queso Fundido som er ost, tortillas og salsa, som man kan dele. Du kan også få dejlig Ceviche og alle andre klassiske mexikanske retter som fx tacos. Deres adresse er 201 NE 82nd St Miami.

Har du været i Miami og kan du anbefale nogle restauranter til listen?

Har du været i Miami? Så vil jeg gerne høre om dine oplevelser. Jeg tænker hele tiden på at tilføje nogle flere anbefalinger til denne liste. Så hvis du har nogle gode anbefalinger af restauranter i Miami, så må du meget gerne kommenterer.

Write A Comment