Miami er ligesom andre større byer i USA et rejsemål, som man tilbringer en del tid og penge på. Det kan derfor være godt at få lidt information om vejret i Miami, inden du planlægger din tur derop.

Miami ligger ved Florida Keys på østkysten og vejret kan variere meget fra de ydre egne til de indre, da der er en del afstand mellem dem. Det samme gælder fordi mange har taget bilen ud i naturen ca. én times kørsel fra byen og tilbage på en ferie, hvor regnen har sluppet den bærbare. Vejret i Miami er dog værd at lægge vejen forbi, selvom det nuværende vejr giver sig udslag i at måle temperaturer ned til 17° C og ellers er meget varierende.

Vandtemperaturen

Vandtemperaturen i Miami kan jeg kun anbefale jer, der har læst min vejrguide for Californien . Vandtemperaturen på de køligere dage ligger mellem 25 – 28 grader, mens den er mellem 20 – 24 grader på de varmere dage. Så hvad enten I vil nyde solnedgangen i strandkanten eller hænge ud i poolen, kan I roligt tage afsted med bikini, da vandtemperaturen ikke skræmmer jer tilbage.

Miami er et varmt sted og derfor kan det godt betale sig at have solcreme på under armene og på huden. Den aflange sol, der står lige over byen i lang tid er med til at give en god solbrændt, så husk også det.

Pollenbelastningen har været nede på 0-1 røde per 3,5 liter luft indtil for nylig, da der er kommet større mængder pollen udefra. Det kan derfor godt betale sig at have noget antihistamin med og være opmærksom på højlys dag at holde øjnene evakueret.

I kan få mere information om vejret på Miamis hjemmeside eller på NOAA’s hjemmeside.

Temperaturerne N, NO, NW samt W ligger henholdsvis 15°C, 23°C og 28°C.

Så varmt er det om sommeren og vinteren

Temperaturen på den varmere dag vil være ca. 28° C, mens den på køligere dage kan gå helt ned til 17°C. Vandtemperaturen er sikret en del over 20 grader hele året, så I kan roligt tage afsted uden at frygte kulden.

Om vinteren er den gennemsnitlige temperatur omkring 12°C i dagtimerne og helt nede på 3-4°C om natten. Om sommeren er den gennemsnitlige dagtemperatur omkring 33°C i løbet af dagen og ca. 24°C om natten.

Write A Comment