Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki, og hendes mand, basketballspilleren David Lee, har sat deres lejlighed på Miamis famøse Fisher Island til salg. Her kan du læse mere om lejligheden, og om Fisher Island, hvor mange af USAs mest velstående og prominente personer bor eller har boet.

Hvordan ser Caroline Wozniackis lejlighed i Miami ud?

Lejligheden ligger i Palazzo Del Sol, et lejlighedskompleks udført i Middelhavsstil. Bygningen indeholder 43 boliger, med en beliggenhed i USAs rigeste postkode, og er kun tilgængelig med en båd eller helikopter.
Selve lejligheden er næsten 800 kvadratmeter stor, og har en terasse på nær 250 kvadratmeter. Lejligheden er en penthouse, der ligger på 10. sal af bygningen. Lejlighedsbygningen inkluderer en lang række faciliteter, såsom et fitnesscenter, infinity pool, cabañaer, private massagerum, en hår og makeup salon, en topmoderne biograf, mødelokaler, en privat restaurant udelukkende forbeholdt beboerne og en underjordisk parkeringshus for såvel biler som golfvogne.
Lejligheden har panoramiske, gulv-til-loft vinduer med udsigt over både Atlanterhavet og Biscayne Bay. Lejligheden har 5 soveværelser og 5 badeværelser.

Fisher Island: USAs mest eksklusive postkode

Fisher Island, med sin billedskønne havudsigt og afskærmede beliggenhed, er et af de mest attraktive steder for de ultrarige og berømte at slå sig ned. Øen er ikke tilgængelig med bil, men derimod kun med enten båd eller helikopter. Øen er opkaldt efter bygherre Carl G. Fisher, der påbegyndte anlægningen af øen i 1919. Han overdragede ejerskab af øen til William K. Vanderbilt II, i bytteskab for en yacht. Over årene skiftede øen regelmæssigt ejerskab, men det var først i 1980’erne at der blev opført lejlighedsbygninger på øen, i samme spanske stil som de oprindelige byggerier på øen fra 1920’erne.

Tidligere og nuværende beboere

  • Caroline Wozniacki
  • Andre Agassi
  • Boris Becker
  • Oprah Winfrey

Her kan du se Carolines lejlighed

Du kan finde billeder fra Carolines lejlighed på Fisher Island her.

Write A Comment