Mange af os har sikkert set med i Jersey Shore. Jersey Shore er blandt andet filmet i Miami. I denne artikel kigger vi nærmere på de forskellige locations, som Jersey Shore har benyttet i Miami.

Sådan finder du frem til Jersey Shore huset i Miami

Adressen for Jersey Shore huset i Miami er 606 Ocean Court, Miami Beach i Florida USA. Miami huset er nok det mest eksklusive hus Jersey Shore nogensinde er filmet i. Huset er placeret i South Beach, Miami, på Pine Tree Drive. Huset har 12 soveværelser, 9,5 badeværelse og er hele 646 m2 eksklusiv haven. Huset har en infinity pool med udsigt udover Miamis bugt og Miamis formidable skyline.

Inde i huset finder man et spansk inspireret designet hjem med både et kokken køkken, et bibliotek, grand salon og et fint spiserum.

Prisen for dette smukke hus er 13.7 millioner USD, som er omkring 86 millioner DKK.

OBS: Huset ligger i et gated community, og du kan derfor ikke komme helt tæt på huset.

Du finder et smukt galleri af huset her.

Hvad skete der efter Jersey Shore

Efter Jersey Shore kom der massere af spin-off serier med svingende success. For eksempel kunne man følge, Paul “DJ Pauly D” DelVecchio, i hans egen spin-off serie kaldet The Pauly D Project som fulgte hans vej i musik industrien. Eftersigende har han nu en datter, som konsekvens af et one-night stand, og han bor nu i Las Vegas, hvor han arbejder som DJ. En drøm han altid har haft, altså at være DJ.

Nicole “Snooki” Polizzi er nok en af de mest populære personligheder i Jersey Shore. Hun havde også mest success med flere forskellige spin-off serier. For eksempel har man kunne følge hende i spin-off serien kaldet Snooki & JWoww som hun havde med hendes bedste veninde “JWoww“. “JWoww” var også en del af Jersey Shore castet. De formåede at gøre programmet til en fin succes, i det programmet varede hele 4 sæsoner. Derudover havde hun gæsteoptrædener i The New Celebrity Apprentice og Dancing with the Stats. Dancing with the Stars er lidt ligesom Vild med Dans i Danmark. Hun har også skrevet sin egen bog kaldet Strong is the new sexy. Hun er derfor en af de cast-medlemmer som har haft mest succes efter programmets afslutning.

Vi husker nok alle Mike “The Situation“. Han blev hurtigt en af showet mest populære personligheder. Mest kendt for hans store temperament og hans korte lunte. Han har haft mange problemer efter showets afslutning. Blandt andet kom han i fængsel i 8 måneder for skattesvindel efter at han erkendte skatteunddragelse. Derudover har han været ind og ude af afvænningsklinikker. Han er på fri fod den dag idag, og er eftersigende sammen med sin kæreste fra hans highschool tid.

Samme “Sweetheart” Giancola er kendt for at kalde sig selv den sødeste kælling man nogensinde har mødt. På engelsk: “sweetest bitch you’ll ever meet”.

Ronnie Ortiz-Magro har ikke gjort sig meget i TV efterfølgende. Dog havde han en gæsteoptræden i TV-serien Famously Single, og derudover har han på det seneste været nævnt i medierne, hvor han og hans eks-kæreste, Jen Harley, har beskyldt hinanden for partnervold.

Jenni “JWoww” Farley havde efterfølgende stor success i hendes show sammen med det andet cast-medlem “Snooki”. De havde 4 sæsoner med Snooki & JWoww.

Vinny Guadagnino prøver eftersigende lykken som skuespiller. Han havde kortvarigt et rejse program med hans mor kaldet Vinny & Ma East America. Herefter et kort program med Pauly D kaldet A Double Shot of Love.

Sidst men ikke mindst har vi Deena Cortese. Hun var med i Jersey Shore fra sæson 3. Hun prøvede faktisk at være med fra sæson 1, men hun kom ikke igennem audition. Hun var og er tætte venner med Snooki, og de var faktisk begge med til audition på Sæson 1. Dog var det som vi ved kun Snooki som kom igennem nåleøjet, og var med fra sæson 1. Hun var efter Jersey Shore med i TV-serien kaldet Couples Therapy, og hun havde gæsteoptrædener i Snookie & Jwwow. Hun er idag blevet gift med hendes kæreste igennem mange år, Christopher Buckner. De blev gift i 2017 og fik deres første barn, Christopher John, i januar 2019.

Write A Comment