Miami er en af de mest tropiske destinationer i USA. Her får du et eksklusivt byliv med massere af natteliv. Mange vælger dog at tage videre til Bahamas for at opleve Caribien, og den smukke ø. I denne artikel kigger vi nærmere på hvordan du kommer til Bahamas.

Sejl med Baleria Carribean til Bahamas

På nuværende tidspunkt er der kun et selskab der sejler til Bahamas, og det er Baleria Carribean. Og i teorien sejler de slet ikke fra Miami, men afgangen er fra Fort Lauderdale. Fort Lauderdale er næsten det samme som Miami. Fort Lauderdale kan I komme til ved at tage offentlig transport eller en Uber. Jeg vil anbefale jer at tage en Uber eller en Lyft. Det tager cirka 40 minutter i bil at komme til Fort Lauderdale.

Screenshot fra Google Maps, der viser at turen fra Miami til Fort Lauderdale i bil tager cirka 42 minutter.

Hvis du vælger at tage færgen til Bahamas med Baleria Caribbean, så skal i sejle fra Port Everglades Terminal 1 i Fort Lauderdale. Selve færgeturen tager cirka 3,5 time, og den tager jer til Freeport Harbour havnen på Grand Bahamas.

Denne færgeforbindelse er meget populær blandt danske turister som er i Miami, men alligevel gerne vil opleve Bahamas. Mange vælger at tage færgeforbindelsen over, og tage 1 overnatning i Bahamas.

De 3,5 timers transportid kommer til at gå hurtigt ombord på den store færge. Der er nemlig massere af underholdning. De fleste vælger at opleve færgen, og se en film, da færgen har et m eget stort udvalg af film og dokumentarer. Derudover anbefales det at shoppe i deres told-fri butik, og eventuelt tage forbi deres udflugtkontor. På udflugtskontoret kan man bestille aktiviteter til når man ankommer til Bahamas. Det er en god måde at planlægge sin tur på Bahamas og på samme tid får de 3,5 timer til at gå hurtigt.

Det er ikke billigt, desværre

Prisen for at sejle til Bahamas fra Miami (Fort Lauderdale) er desværre ikke helt billig. Da Baleria Carribean er de eneste udbydere af denne færgerute, så har de mulighed for selv at bestemme prisen. Dette gør desværre at prisen for denne færgeoverfart er i den dyrere ende. Prisen for en tur starter fra 185 USD (Cirka 1200 DKK) og op til 334 USD (Cirka 2100 DKK) alt efter om du sejler i høj- eller lavsæsonen.

Det betyder altså at tur-retur prisen per person er mindst et par tusinde kroner. Det er altså ikke en billig udflugt, så hvis du har et begrænset budget, så bør man genoverveje at tage til Bahamas.

Hvordan booker jeg

Det er meget enkelt. Du går ind på Baleria Carribenas hjemmeside. Her vælger du så at afgangsstedet er Fort Lauderdale, og i destination vælger du Grand Bahamas.

Screenshot fra Baleria Carribenas hjemmeside. I “Select your trip” vælger du at du sejler fra Fort Lauderdale, og i destination vælger du Grand Bahamas.

Herefter har du mulighed for at vælge ugedag. Færgen fra Fort Lauderdale til Grand Bahamas afgår hver tirsdag, torsdag og lørdag. Du kan sagtens sejle derud og hjem samme dag. Hvis man vælger at en én dags tur, så sejler man fra Fort Lauderdale om morgenen kl 09:00 lokal tid, og man sejler hjem igen fra Bahamas kl 18:30 om aftenen.

Det kan anbefales at tage én eller flere overnatninger i Bahamas. Hvis man kun vil være i Bahamas én dag er det lidt for dyrt for min smag. Det koster nemlig et par tusinde kroner tur/retur. Hvis man ønsker at gøre det til en én dags tur, så ville jeg stedet tage til Bimini som også er en del af Bahamas. Du kan nemlig få en pakke-tur til Bimini i Bahamas for 300 EUR per person. Det er cirka halv pris af hvis du skal betale for en tur/retur billet med båden. Du kan læse mere om en heldagstur til Bimini i afsnittet herunder.

Tag en dagstur til Bimini i Bahamas istedet

Personligt valgte jeg og min kæreste at tage til smukke Bimini Island i tropiske Bahamas. Bimini er en af de mest populære og smukkeste øer i Bahamas. Vi gav cirka 300 EUR for en heldagstur til Bimini.

Hvor kan jeg bestille en heldagstur til Bimini Island i Bahamas fra Miami

Jeg anbefaler du bestiller din tur hjemmefra herinde. Turen til Bimini Island er en heldagstur. Du tager afsted om morgenen, og bruger cirka 6 timer på Bimini Island. Bimini Island er kendte for deres meget populære hvide strand og klare turkisblå vand. Bimini Island giver associationer til smukke Maldiverne.

På Bimini Island er der massere af tid til at nyde solen og slappe af. Og hvis man er til vandaktiviteter så er der både mulighed for at snorkle ved et skibsvrag. Det er virkelig smukt og kan anbefales. Derudover så jeg at der også var mulighed for jetski. Mig og min kæreste valgte ikke at kører på jetski, da vi allerede havde kørt på jetski i Miami tidligere i vores ophold. Vi valgte i stedet at leje en golfvogn. Nyde de smukke strande. Og spise på en dejlig restaurant. Hvis man kan lide at shoppe er der også gode muligheder for det.

Husk pas

Bahamas er ikke en del af USA. Du skal derfor huske at medbringe dit pas. Ellers kommer du ikke ind og ud af Bahamas. Danskere kan komme til Bahamas uden visum i op til 21 dage af gangen. Jeg anbefaler dog at du selv holder dig opdaterede om indrejse regler til Bahamas før I planlægge jeres tur.

Sådan booker du

Du booker igennem GetYourGuide. Det koster cirka 300 EUR per person. Det er helt sikkert det værd. Hvis I selv tager til Bahamas koster det nemlig nemt 2500+ kr for en tur og retur billet til Bahamas. Og derudover skal I så sejle fra Fort Lauderdale. Ved at tage denne heldagstur så sejler i fra Downtown Miami.

Write A Comment