Miami er den mest eksotiske destination i USA, og også en destination med mange krydstogt afgange. Fra Miami kan du tage med krydstogt til Bahamas, Caribien og Cuba for eksempel.

I denne artikel fortæller jeg nærmere om de forskellige muligheder indenfor krydstogt fra Miami.

Fra Miami til Bahamas

Hvert år rejser flere tusinde danskere til Miami for at tage på krydstogt. Og det kan jeg sagtens forstå. Bahamas er en utrolig smuk destination, og Miami er en spændende og eksotisk by. En af de mest velbesøgte krydstogter fra Miami er en tre nætters krydstogt i Caribien med Royal Caribbean. 3 nætters krydstogtet fra Miami til Bahamas er den mest populære og anbefalelsesværdige. Her sejler I med det meget populære skib kaldet Freedom of the Seas forbi CocoCay og Nassau på Bahamas.

3 nætters krydstogt med Royal Caribbean ombord på Freedom of the Seas

Royal Caribbean er en krydstogt udbyder der tager dig fra Miami til CocoCay og Nassau på Bahamas. Turen varer i 4 dage, og du har 3 nætter på skibet. Turen starter i Miami, og du bør derfor eventuelt komme et par dage før, så du kan nå at opleve Miami.

CocoCay

CocoCay er faktisk en ø udviklet af Royal Caribbean. Den bliver udelukkende brugt til turisme af Royal Carribbean Cruises Ltd. Det har været en privat ø siden 1977.

Renovationen af øen har kostet Royal Caribbean 250 millioner USD, som er tæt på 2 milliarder kroner. Det er altså en ø udelukkende udviklet til at man kan få den bedst mulige ferie på øen. På øen har du mulighed for at se søkøer, rokker og et stort udvalg af fisk i et koral bassin på øens øst side.

Den perfekte dag på Cococay er beskrevet som følgende: Besøge Thrill Waterpark: Royal Caribbean har udviklet Thrill Waterpark, som er et mega vandsports paradis med 13 kæmpe vandrutsjebaner, en af de største bølgebassiner i verden, en eventyrspool og massere af lækre madboder. Her har de vandrutsjebaner og aktiviteter til alle aldersgrupper. Så det er ligegyldigt hvor gamle dine børn er, så vil de have en dejlig oplevelse her. Priserne for at komme ind i vandparken starter fra 44 USD per person og afhænger af hvornår du besøger parken.

Hvis man ikke er så meget til vilde aktiviteter, og hellere vil slappe af på stranden, så anbefales man at leje en Cabana hos Coco Beach Club. Her kan du slappe af hele dagen. Du kan også leje en Cabana som er installeret over vandet, hvor I kan være op til 8 gæster.

CocoCay er altså hovedsageligt et sted hvor du oplever massere af vandsport eller slappe af ved stranden eller poolen. Der er ingen kultur på øen, da den er udviklet af Royal Caribbean dem selv.

Nassau

Nassau er en ø på Bahamas som I kommer forbi i denne krydstogt. Den er kendt for sit smukke lille fyrtårn. Derudover er Nassau en virkelig smuk og farverig by.

På Nassau finder du både Atlantis, et luksushotel ala det i Dubai, en vandpark, smukke strande, paradise island(hvor fyrtårnet er placeret), Blue Lagoon, et vildtlivs konservatorium og en masse andre hyggelige lokale ting.

Hvornår kan jeg opleve denne krydstogt

Royal Carribean har en ugentlig krydstogt der forlader Miami om fredagen, og besøger både populære Nassau og CocoCay på Bahamas. Hereto returnerer I til Miami. Denne tur har som udgangspunkt afgang hver fredag. Jeg anbefaler at I i hvert fald oplever et par dage i Miami før I tager afsted på denne cruise.

Hvad koster det

Prisen er en af de ting der overraskede mig mest ved denne krydstogt. Priserne starter fra 229 USD per person. Da jeg tog afsted var det billigst i Oktober måned. Så priserne handler om hvornår I tager afsted. I skal helst undgå højsæsonen som er juni, juli og starten af september. Du kan også opleve at december måned er dyr, da der er mange som tager på juleferie.

Hvordan booker man sin tur

Man behøver ikke booke sin krydstogt igennem et dansk rejsebureau. Man kan bare booke direkte hos Royal Caribbean på deres hjemmeside.

8 forskellige krydstogter

Royal Carribean har udover denne cruise 8 forskellige krydstogter med afgang fra Miami til Bahamas. I har derfor mange muligheder at vælge imellem. Den korteste tur er 2 nætter, og den længste krydstogt varer 4 nætter. Der er altså noget til ethvert behov. Den billigste krydstogt starter på 199 USD.

Freedom of the Seas

Freedom of the Seas er en af et skib indsat I havet d. 4 juni 2006. Skibet blev bygget i Finland. Udover de utrolige ting I skal opleve på jeres krydstogt, så har selve skibet også utrolig underholdning.

På Freedom of the Seas er både surfing på skibets top I et kunstigt bølgebassin, der er utrolige vandrutsjebaner til alle aldre, der er en laser tag bane og der er utrolige restauranter, natklubber og barer.

Fra Miami til Caribien

Denne krydstogt fra Miami til Caribien er en længere tur end at sejle fra Miami til Bahamas. Hvis I vælger denne krydstogt, så skal i minimum være afsted i 6 dage og 5 nætter. De forskellige muligheder spænder fra 4 nætter og den helt op til den længste tur som er 10 nætter. 5 nætter er nok for de fleste, dog anbefales det at tage 7 nætter. Denne er den naturlige længde på et krydstogt til Caribien, og noget de fleste nyder.

Hvad oplever man på sin krydstogt til Caribien

Du har mulighed for at besøge de mest eksotiske øer i Caribien. Det hele handler om hvilket krydstogt du vælger at tage med. For eksempel kan du med det billigste krydstogt, som varer 5 nætter, komme til Key West i Florida, Labadee i Haiti også tilbage igen. Dette krydstogt koster kun 309 USD per mand, men det er også det kedeligste krydstogt man kan vælge.

Jeg anbefaler at man vælger at besøge det østlige Caribien og tager en tur med 7 overnatninger på det populære skib kaldet Symphony of the Seas. Turen varer i alt 8 dage, og du kommer forbi San Juan i Puerto Rico, Philipsburg på St. Maarten, Charlotte Amalie på St. Thomas og så afslutter man med en dag på CocoCay i Bahamas. Dette var min yndlingskrydstogt.

Oasis of the Seas

Når man skal være afsted i 1 uges tid på en båd, så er noget af det vigtigste også, om underholdningen på selve skibet er i topklasse. Heldigvis foregår cruise på havet på den imponerende skib kaldet Oasis of the Seas. Skibet er hele 362 meter langt, og det blev søsat i 2008. Det blev bygget oppe hos vores skandinaviske naboer i Finland.

Underholdningen ombord på Oasis of the Seas er i topklasse. Her finder I både lasertag, så I kan få adrenalinen i gang, der er et escape room så hjernen kan få lov at arbejde lidt, og der er et stort og dejligt poolområde på skibets deck.

Om aftenen er der massere af aktiviteter for de voksne. Her finder du både livemusik og forestillinger. Derudover er der karaoke night, som helt klart kan anbefales.

Oasis of the Seas har et stort poo område med vandrutsjebaner og aktiviteter til både det yngre og ældre publikum.

Fra Miami til Cuba

Der er faktisk ikke mange krydstogt selskaber der tilbyder et krydstogt fra Miami til Cuba. Royal Carribean tilbyder krydstogter fra Miami til Cuba med deres skib kaldet Empress of the Seas og Majesty of the Seas. På nuværende tidspunkt er der ingen tilgængelige krydstogter til Cuba fra Miami. Dette skyldes COVID-19 verdens situtationen og potentielt set USA og Cubas anstrengte forhold.

Royal Carribean har ellers før i tiden tilbudt en krydstogt, hvor man kom til Havanna på Cuba, og kunne opleve denne smukke og ikoniske by.

Write A Comment