Bahamas er en eksotisk destination i Caribien. Det er cirka 1 time væk fra Miami med direkte fly. Eller man kan tage en færge. Færgen tager cirka 2-3 timer. Prisforskellen er at mærke. Mig og min kæreste tog en dagstur til Bahamas. Det kostede os cirka 300 EUR per person tur/retur. Det er en dagstur der går fra Miami Downtown til Bimini i Bahamas. Bimini er en virkelig smuk ø. De andre muligheder var at man tog en færge over der kostede et par tusinde kroner hver vej. Også er der selvfølgelig muligheden for at flyve. Det er bare lidt mere charmerende at sejle derover synes jeg.

Flyve til Bahamas fra Miami Lufthavn (MIA)

Den helt klart billigste måde at komme til Bahamas på fra Miami er ved at flyve. Her kan du komme til Bahamas tur/retur fra Miami Lufthavn for omkring 1200 kroner. Du kan enten gøre det til en dags-tur eller du kan tage en overnatning i Bahamas. Hvis du vælger at gøre det til en dagstur, så vil jeg anbefale at I flyver derud om morgenen. Du kan vælge at flyve med morgenflyveren som betjenes af American Airlines (kl 09:39) eller med Bahamasair (kl 09:25).

Herefter kan du tage flyveren hjem tidligt om aftenen. Flyver hjem går med enten Frontier (kl 17:40) eller American Airlines (kl 18:00).

Jeg anbefaler at du booker flybilletten via Momondo.

Fordelen ved at flyve frem og tilbage fra Miami Lufthavn til Bahamas er helt klart at du sparer et par tusinde kroner i rejseomkostninger. Derudover må man ikke glemme at du sparer et par timer i rejsetid. Tid du i stedet kan bruge på din ferie.

Tage færgen

Hvis du vælge at tage færgen over, så er der afgange tirsdag, torsdag og lørdag. Ved at tage færgen så skal du op til Fort Lauderdale. Fort Lauderdale ligger 40 minutter væk i bil fra Miami. Balearia Carribean har færge ruter mellem Fort Lauderdale og Bimini, og Fort Lauderdale og Grand Bahamas. Bimini er en smuk lille ø i Bahamas der ligger cirka 100 km vest for Grand Bahamas. Grand Bahamas er hovedøen. Bimini kan anbefales som dagstur. Hvis man tager til Grand Bahamas vil jeg anbefale i hvert fald én overnatning.

Hvis du tager færgen til Bahamas skal du være opmærksom på at prisen er lidt pebret. Det kan sagtens være mere end dobbelt så dyrt at tage færgen, end hvis du flyver med enten American Airlines eller Bahamasair.

Det kan ikke anbefales at tage færgen til Bimini fra Fort Lauderdale. Hvis du er i Miami, så kan du ligeså godt booke en dagstur direkte fra Miami til Bimini. En dagstur koster lidt under 300 EUR per person (Jeg har skrevet om en dagstur til smukke og azurblå Bimini i dette indlæg). Dette inkluderer færgen tur/retur. Det er noget dyrere at booke igennem færgeselskabet Balearia Carribean. Det anbefales derfor kun at bruge denne færge forbindelse, hvis det er fordi du vil til Grand Bahama.

Hvordan transporterer jeg mig rundt på Bahamas når jeg er der

Når du ankommer til Bahamas har du desværre ikke Miamis luksusmuligheder som Uber og Lyft. På Bahamas kan du enten leje en bil, eller du kan transportere dig selv rundt ved hjælp af taxa. Du kan selvfølgelig også bare gå rundt på dine egne ben. Det har aldrig skadet nogle.

Lej en cykel

Garvede cykelryttere som mig selv, vil blive positivt overrasket over cykeludlejningen på Bahamas. I stedet for at leje en bil og kører rundt, eller betale for en taxi, så kan du i stedet leje en cykel. Det kan du for eksempel gøre igennem Cycles Bahamas.

Her er cykel udlejningspriserne:

  • Den komfortable bycykel med hjelm og cykellås (det mest almindelige valg):
    • Prisen for dette valg er 20 USD+moms per dag, hvis man lejer på daglig basis
    • Hvis du lejer cyklen i mindst 6 dage, så er prisen 14,30 USD+moms per dag
  • Racercyklen med hjelm, dog uden pedaler og uden cykel sko (for den erfarne cykelrytter der vil kører stærkt)
    • Prisen er 35 USD+moms per dag ved dagsleje
    • Prisen er 31,20 USD+moms per dag ved mindst 6 dage

Jeg anbefaler at tjekke anmeldelserne af denne udlejer før du vælger dem. Da jeg tjekkede dem havde de kun gode anmeldelser på facebook.

Write A Comment